Aanpassen Audit sjabloon

Voor het aanpassen van de sjabloon in de audit log je in op de GRIP site: https://app.grip-facility.com. Je komt terecht in het dashboard.

Hieronder worden de stappen beschreven voor het aanpassen van de sjabloon in een audit.

Stap 1: Klik op 'Apps' en klik vervolgens op 'Audit'

Stap 2: Klik vervolgens op het kopje 'Sjablonen'

Stap 3: Hier klik je op de audit waar je de sjabloon van wilt aanpassen

Stap 4: Klik vervolgens op de knop 'Open sjabloon' om daarna de te wijzigen te kunnen maken