Actie aanmaken, wijzigen en uitvoeren

Hieronder worden de stappen beschreven voor het aanmaken, wijzigen en het uitvoeren van een actie

ACTIE AANMAKEN

STAP 1: Ga in het dashboard naar 'ACTIES' en klik op 'NIEUWE ACTIE'

STAP 2: Als we een een actie aanmaken kunnen we dat doen aan de hand van een aantal onderdelen:

Categorie
- Melding
- Audits
- Facilitaire storingen
- Operationeel
- Tactisch
- Strategisch

Subcategorie
SubcategorieĆ«n kunnen zelf aangemaakt worden via de volgende instructie: Actie & Meldingen instellingen (grip-facility.com)
Na het aanmaken van een subcategorie kan deze geselecteerd worden bij het aanmaken van een actie

Titel
Standaard titels kunnen ook aangemaakt worden, zodat het eenvoudiger/sneller wordt om een actie aan te maken. dit kan ook doormiddel van de volgende instructie: Actie & Meldingen instellingen (grip-facility.com)

Beschrijving
Doormiddel van een beschrijving is het mogelijk een toelichting te geven van de actie

Toewijzen aan
Aan deze persoon wordt de actie gekoppeld

KPI
Hier is het mogelijk om een KPI aan de actie te koppelen

Locatie
Hier is het verplicht een locatie te koppelen aan de actie

Vervaldatum
Dit is de datum waarvoor de actie moet worden opgelost, indien dit niet binnen deze tijd is opgelost kom er 'te laat' bij de actie te staan

Herinnering
Doormiddel van een herinnering kan er een tussentijdse melding worden ingesteld die er op attendeert dat de actie nog moet worden uitgevoerd

Bestand
kan er eventueel een bestand worden toegevoegd aan de actie

Foto's
Kunnen er eventueel foto's worden toegevoegd aan de actie

STAP 3: Nu is de actie aangemaakt komt deze te staan in het overzicht

ACTIE WIJZIGEN

STAP 1: Als we de actie willen wijzigen is het zaak de aangemaakte actie aan te klikken

STAP 2: Vervolgens klikken we op het potlood recht boven
Indien de meting verwijderd dient te worden bevindt er zich naast het potlood een prullenbak

STAP 3: Nu hebben we de mogelijkheid de actie aan te passen
Nadat de wijzigingen zijn doorgevoerd klikken we op 'opslaan'

ACTIE  UITVOEREN

STAP 1: Als we een actie willen uitvoeren is het eerst zaak om naar de aangemaakte actie te gaan
Deze staat dan als het goed is nog op 'nog niet gestart'

STAP 2: Stap twee is om de actie te starten, hiervoor dien je op 'actie starten te drukken'

STAP 3: Zodra we op 'actie starten' hebben gedrukt veranderd de status naar 'bezig' zoals je hieronder kan zien
Dit wil zeggen dat de actie wordt uitgevoerd

STAP 4: Als de actie is uitgevoerd kan de actie worden afgesloten. Klik hiervoor op 'actie afronden'

STAP 5: Indien de actie is afgerond komt dit ook te staan bij status
Het kan ook zijn dat de actie te laat is afgerond,  dit hangt van de deadline van de actie af. Als de actie te laat is afgerond dan wordt de status 'afgerond' rood weergeven

STAP 6: