Actie & Meldingen instellingen

Om de instellingen van de actiemanagementtool aan te passen dien je naar ACTIES te gaan en vervolgens te drukken op INSTELLINGEN/GEBRUIKERSRECHTEN

GEBRUIKERS BEHEEER

ACTIEBEHEERDERS: Hebben toegang tot alle actie instellingen (met deze rol is het in feite mogelijk alles te doen binnen een account)
ACTIEMANAGER: kunnen alle acties inzien van zowel opdrachtgever als leverancier zonder admin rechten te hebben. Voorbeeld bij als een leidinggevende deze rol krijgt kan hij alle acties die zijn gekoppeld aan zijn/haar organisatie beheren. Dit is dus doorzetten, status veranderen en afronden onder andere

SUBCATEGORIEBEHEER
Doormiddel van het aanmaken van subcategorieƫn is het mogelijk om standaard subcategorieƫn aan te maken die je vervolgens kunt selecteren bij het aanmaken van een actie

Klik op NIEUWE SUBCATEGORIE
Vervolgens komen we in het onderstaand menu terecht

CATEGORIE
Hier hebben we de keuze uit de volgende opties:
-  Audits
-  Facilitaire storingen
- Melding
- Operationeel
- Strategisch
- Tactisch

SUBCATEGORIE
- Hier vul je in hoe de subcategorie moet komen te heten, bijvoorbeeld klacht

VERVALDATUMS
Vervaldatums bepalen welke deadline er aan een actie gekoppeld wordt, zo staat er nu ingesteld dat de actie die wordt aangemaakt binnen 1 dag opgelost moet worden. Indien dit niet op tijd wordt opgelost komt er een rode balk bij de actie te staan met TE LAAT:

TITELS OF BESCHRIJVINGEN VAN STANDAARDACTIES BEHEER
Doormiddel van standaardacties kunnen bij het aanmaken van een actie snel een titel of beschrijving selecteren

1. Als eerste selecteren we een subcategorie
2. Vervolgens vullen we de titel in die we vervolgens kunnen selecteren bij het aanmaken
3. Druk vervolgens op opslaan