Actiemanagement (Acties/meldingen: gebruiken)

De actiemanagement tool van GRIP Facility (ook wel voor meldingen te gebruiken) bevat verschillende opties. (zie onderaan de pagina instructie beschrijving voor het aanmaken van acties)

Die opties worden hieronder per stap toegelicht:

- Optie 1:
Je kan de datumrange van de acties aanpassen, zodat je alleen acties in die datum range zal zien.
- Optie 2:
FILTER is open te klikken, er verschijnt dan een regel met mogelijke filters.
- Optie 3:
Bij categorie zijn meerdere categorieën te selecteren, afhankelijk van de instellingen van het bedrijf.
- Optie 4:
Er zijn meerdere statussen waar op te filteren is (nog niet gestart, bezig, wachten of te laat). Afgerond staat niet in deze lijst.
- Optie 5:
Locaties, hier zijn meerdere locaties te selecteren.
- Optie 6:
Regio, hier zijn meerdere regio’s/percelen te selecteren.
- Optie 7:
Organistatie (indien admin), kan je filteren op de organisatie actiehouder.

ALLE ACTIES, bevat alle actieve acties waar jouw organisatie (bijvoorbeeld leverancier A) aan verbonden is

MIJN ACTIES, enkel acties die aan jou zijn gekoppeld of door jou zijn toegewezen
AFGERONDE ACTIES, alle afgeronde acties van jouw organisatie