Android: meting later hervatten lukt niet

Er zijn situaties bekend waarbij het met de Android versie van de GRIP Facility (3.5.2 versie) het niet mogelijk is om metingen op een later moment te hervatten. We werken aan een oplossing hiervoor. Dit betreft in vrijwel alle gevallen een 404 error omdat het systeem de foto's van de meting niet kwijt kan.

Dit heeft er mee te maken dat de app in Android opnieuw start en je dus weer op DKS moet klikken om naar je metingen te gaan, echter worden niet-afgeronde metingen niet verzonden en niet opgehaald.

We adviseren om als tijdelijke oplossing de mobiele app te verwijderen vanaf het toestel en deze te vervangen door een vanaf het internet (onze website) te downloaden app. Dit is een nieuwere versie, nog niet in de Google Play Store beschikbaar.

https://www.grip-facility.com/nl.gripfacility.app_.apk

Kan geen APK bestand installeren? Tik op uw telefoon/tablet op Instellingen > Apps. Tik op Speciale toegang > Onbekende apps installeren. Tik op de browser vanwaaruit u de APK wilt downloaden, zoals Chrome. Als hiernaar gevraagd wordt, schakelt u Van deze bron toestaan in.

Wij zullen u infomeren als er een nieuwe versie beschikbaar is.

Oude app downloaden

1.      Ga naar instellingen vervolgens naar apps en klik op grip facility

2.      Klik in de instellingen op onze app en klik op verwijderen.

3.      Ga vervolgens in uw browser naar de link https://www.grip-facility.com/nl.gripfacility.app_.apk

4.      Klik op downloaden

5.      Klik op openen en vervolgens op installeren.

Als er aangegeven wordt dat u geen toestemming heeft om te downloaden vanuit deze server moet u hiervoor toestemming geven. Zie blauwe balk.