Audit meting resetten

WAARSCHUWING: De acties in deze handleiding zijn onomkeerbaar. De gegevens die verwijderd zijn na de reset, zijn voorgoed verloren!

Log in op het dashboard, navigeer naar "APPS" en klik op "Audits"

Ga vervolgens naar mijn metingen en klik op het potloodje van de meting die u wilt resetten.

Navigeer naar de URL van deze meting en haal aan het einde alles weg tot aan de cijfers.

Vervang vervolgens hetgeen dat u in de vorige stap verwijderd heeft met /reset en druk op enter.

Nu is de status van de audit veranderd naar "nog niet gestart" en deze wordt niet meer meegenomen in de audit rapportage.