Audit rollen (gebruikersrechten)

In ons geavanceerde audit systeem hanteren we drie verschillende gebruikersrollen, elk met hun eigen specifieke gebruiksrechten en verantwoordelijkheden. Deze rollen zijn ontworpen om een gestroomlijnde en efficiƫnte workflow te bevorderen, waarbij elke gebruiker toegang heeft tot de benodigde functies en tools om hun taken succesvol uit te voeren.

Superadmin:
Als Superadmin heb je de hoogste autoriteit binnen het systeem. Je hebt de mogelijkheid om sjablonen te (un)locken en aan te passen, sjablonen te verwijderen of ze onzichtbaar te maken voor andere gebruikers. Daarnaast heb je ook toegang tot alle functies en mogelijkheden van de auditor en de audit admin. Met deze uitgebreide rechten kun je het systeem naar jouw wensen configureren en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Admin:
De Admin-rol heeft beheerstaken met betrekking tot de audits. Je hebt de mogelijkheid om de audit(opzet) te wijzigen of zelfs volledig te verwijderen. Bovendien kun je sjablonen aanmaken voor herhaaldelijk gebruik. Net als de Superadmin heb je ook toegang tot alle functionaliteiten van de auditor. Deze rol is bedoeld voor gebruikers die verantwoordelijk zijn voor het opzetten en beheren van de audits, met de flexibiliteit om aanpassingen te maken wanneer dat nodig is.

Auditor:
Als Auditor speel je een cruciale rol in het uitvoeren en beheren van de audits. Je kunt audits klaarzetten voor uitvoering, de audits uitvoeren via de app en ze online aanvullen met relevante gegevens. Daarnaast heb je de mogelijkheid om metingen te verwijderen indien nodig en rapportages te genereren op basis van de verzamelde auditgegevens. Je hebt ook de bevoegdheid om de audit definitief af te ronden en deze indien gewenst te exporteren naar andere systemen of formaten. Als Auditor ben je de spil van het auditsysteem en zorg je voor een grondige en gedetailleerde evaluatie van de betreffende processen.

Om jezelf toegang te geven tot een van deze rollen en bijbehorende rechten, volg je eenvoudigweg deze stappen:
Klik op de betreffende contactpersoon om diegene toegang te geven tot deze rechten.
Klik vervolgens op 'Opslaan' om de wijzigingen toe te passen en je nieuwe rol en rechten te activeren.