Documenten toevoegen aan locatie

Het toevoegen van documenten aan een locatie kan een goed middel zijn om bijvoorbeeld SLA of sleuteldocumenten per locatie op te slaan. Hieronder worden de stappen beschreven van het proces om documenten toe te voegen aan een locatie:

STAP 1: Ga naar 'LOCATIES' in het algemeen overzicht:
Vervolgens dien je de betreffende locatie te zoeken en klik je deze aan:

STAP 2: Nu is het van toepassing de locatie te wijzigen
Dit doe je door onderaan de pagina op 'WIJZIGEN' TE KLIKKEN:

STAP 3: Nu is het mogelijk een PDF bestand toe te voegen onderaan de pagina
Indien het bestand is toegevoegd klik je op 'OPSLAAN' en is het document succesvol toegevoegd: