Glasbewassing

Hieronder worden de stappen beschreven voor het toevoegen van glasbewassing

STAP 1: Ga naar 'BIBLIOTHEEK' --> 'GLASBEWASSING'

STAP 2: Vervolgens klik je op 'NIEUWE GLASSOORT'

STAP 3: Voer de naam in van het nieuwe glassoort en klik vervolgens op 'OPSLAAN'

STAP 4: Nadat het glassoort is aangemaakt dien je een bereikbaarheid aan te maken, in dit geval 'regulier'. Dit doe je door op 'NIEUWE BEREIKBAARHEID' te klikken

STAP 5: Nadat de glassoort/bereikbaarheid zijn toegevoegd kunnen de glasbewassingskosten worden aangemaakt in het contract
Dit doe je door naar 'CALCULATIEDETAILS' te gaan en onderaan de pagina bij 'KOSTEN GLASBEWASSING TOEVOEGEN' op toevoegen te klikken

STAP 6: Hier kunnen we de glassoort/bereikbaarheid selecteren die we zojuist hebben aangemaakt. Vervolgens kan er een tarief aan gekoppeld worden

STAP 7: Nadat de glassoort(en) zijn aangemaakt kunnen we de glasbewassing koppelen aan een specifieke locatie
Ga hiervoor naar 'LOCATIES' en zoek de juiste locatie

STAP 8: Klik op 'GLASBEWASSING'

STAP 9: Kies de glassoort en de bereikbaarheid die we net hebben aangemaakt en vul de overige verplichte velden aan
Druk vervolgens op 'OPSLAAN'