Glasbewassing aanmaken op basis van een variabel tarief

Hieronder worden de stappen beschreven voor het aanmaken van een variabel tarief voor glasbewassing:

STAP 1: Als we bij een locatie glasbewassing willen toevoegen op basis van m2 klopt het dat er niet direct een variabel tarief kan worden aangemaakt

STAP 2: Hiervoor moeten we eerst een tarief aanmaken bij CALCULATIEDETAILS --> KOSTEN GLASBEWASSING --> KOSTEN GLASBEWASSING TOEVOEGEN

STAP 3: Stel dat we een variabel tarief voor een hoogwerker willen aanmaken is het zaak om altijd een 1€ tarief te gebruiken, zodat er later bij glasbewassing aanmaken alleen nog het (aantal) ingevuld hoeft worden

Klik vervolgens op OPSLAAN en maak een MUTATIESET aan om de glasbewassing goed te keuren

STAP 4: Ga nu weer terug naar een specifieke locatie --> GLASBEWASSING --> GLASBEWASSING TOEVOEGEN en vul bij aantal het bedrag in dat nodig is, in dit geval is dat €200.- omdat het tarief van de hoogwerker €1.- is (200x1)
Druk vervolgens op opslaan en maak een mutatieset aan om het glasbewassing goed te keuren