4. Het aanpassen van een rapportage nadat deze is afgerond

Log eerst in op de pagina van Grip om een rapportage aan te passen: https://app.grip-facility.com
Het is mogelijk om een audit achteraf aan te passen NADAT deze in het systeem is afgerond. Deze mogelijkheid is echter alleen beschikbaar voor gebruikers met de rechten;
  1. Audit-Admin                    Kwaliteitsadviseurs
  2. Audit-Superadmin          Projectleiders, Systeembeheerders
Indien je alleen de rechten van “Auditor” hebt dien je een “Audit-Admin” of “Audit-Superadmin” te
vragen om het systeem weer voor je “open” te zetten.

1. Aanpassingen voordat de rapportage is opgeslagen/verzonden (1)
Om een afgeronde audit weer te openen log je op de laptop in op de GRIP site, selecteer je het
account waar het om gaat, klik je op “Apps” > “Audits” > “Audits en Resultaten”.

2. Klik op het pijltje achter de audit de je opnieuw wilt openen

3. Klik op het potloodje rechts achter de audit

4. Pas de status aan van ''afgerond'' naar ''open voor nieuwe metingen'' en klik onderaan de pagina op ''opslaan''

Nu staat de audit weer ''open''. onder het kopje ''audits en resultaten'' kun je via het pijltje rechts:
  1. de audit opnieuw afronden
  2. teruggaan naar het overzicht
  3. via het boekje de conclusie van de rapportage aanpassen
  4. de ''wijzigingen in de rapportage opslaan''
  5. via ''volgende stap'' de rapportage opslaan en/of versturen.
Onder het kopje "audits en resultaten'' kun je nu pijltje rechts:
  1. wijzigingen aanbrengen in de auditresultaten
  2. notities aanpassen
  3. foto's toevoegen
  4. de ''wijzigingen opnieuw opslaan''
  5. ''audits en resultaten'' selecteren
  6. via het pijltje rechts de audit opnieuw afronden
  7. terug gaan naar het overzicht
  8. via het boekje de conclusie van de rapportage aanpassen
  9. de wijzigingen in de rapportage opslaan
  10. via de ''volgende stap'' de rapportage opslaan en/versturen