Inloggen en 2FA

GRIP Facility heeft met haar portal een nieuwe, veilige wijze van inloggen gerealiseerd. Dit is zowel een enkele plek om in te loggen, zonder dat je dus meerdere wachtwoorden voor de verschillende modules moet opslaan. Ook een stuk veiligheid (bijvoorbeeld met Exchange 365, Hello ID of een 2FA (Google/Microsoft Authenticator) word hiermee gegarandeerd.

WACHTWOORD INSTELLEN

STAP 1: U ontvangt van GRIP eerst een e-mail, hier kan u zelf uw wachtwoord instellen als u via de link op het volgende scherm klikt:

STAP 2: Klik op 'klik hier om verder te gaan'.

STAP 3: Kies een nieuw (veilig) wachtwoord en vul deze twee keer in.

U kan nu inloggen in uw portal, vanuit uw portal kan u (indien beschikbaar) door naar financieel contractbeheer of het dashboard (met DKS en Audits).

2FA (Two Factor Authentication) instellen
STAP 1: Klik rechtsboven op uw profiel/icoon en ga vervolgens naar ACCOUNT.

STAP 2: Klik op inloggen onder het kopje account beveiliging.

STAP 3: Ga onder het kopje 'tweefactorauthenticatie' naar authenticatie applicatie instellen (zorg dat u Google Authenticator OF Microsoft Authenticator op uw telefoon heeft geïnstalleerd voordat u op deze knop drukt).

STAP 4:
  1. Open Google of Microsoft Authenticator en maak een nieuwe aan (Dit kan doormiddel van het plusje +) en selecteer 'QR-Code Scannen'.
  2. Scan de QR code in het scherm van de portal.
  3. Vul de authenticatie code in en vul uw volledige naam in.

U kan nu gebruik maken van de 2FA.