Inloggen en mijn account aanpassen

Het inloggen op het GRIP dashboard gaat via https://app.grip-facility.com | dit is de enige juiste link van het dashboard. Mocht je tegen problemen aanlopen, log dan eerst altijd opnieuw in via deze exacte link.

Om naar je account instellingen te gaan, volg dan de volgende stappen:

STAP 1: Inloggen

STAP 2: Account
Klik op de afbeelding rechtsboven om naar je account instellingen te gaan

STAP 3: Instellingen
Pas je instellingen aan naar gewenst

De e-mail instellingen opties zijn als volgt:
  1. Bij een dagelijkse update zal er een mail worden gestuurd om 09:00, maar enkel wanneer er updates zijn. Dus als er niets is toegevoegd, zal er geen melding komen.
  2. Bij een wekelijkse update zal er een mail op maandag om 09:00 worden verstuurd, maar ook hier - indien geen updates zal er ook geen melding komen.
STAP 4: Profielfoto of wachtwoord wijzigen
Bij het wijzigen van een profielfoto is het mogelijk een bestand te uploaden en bij het wijzigen van het wachtwoord is het van nodig het huidige en nieuwe wachtwoord in te voeren