2. Locaties

Het kan zijn dat er in het calculatiebestand weinig locaties zitten, bijvoorbeeld 5. In dat geval is het sneller en efficiënter om ENKELE locaties toe te voegen. Hiervoor houd je de volgende instructie aan:
In geval van meerdere locaties houd je de instructie 'TOEVOEGEN VAN MEERDERE LOCATIES' aan (zie 2.0)

1.0 TOEVOEGEN VAN ENKELE LOCATIE(S)

STAP 1: Ga naar 'ORGANISATIE' --> 'NIEUWE LOCATIE'

STAP 2: Vul de gegevens in en druk vervolgens op opslaan
LET OP!!: De locatiefactor dien je altijd te checken in het calculatiebestand, het kan namelijk zijn dat dit meer is dan 1.00
Deze informatie kun je vaak terugvinden op de 'kosten per locatie' pagina

2.0 TOEVOEGEN VAN MEERDERE LOCATIES

STAP 1: Ga naar 'CONFIGURATIE' --> 'MIGREER DATA'

STAP 2: nu is het van toepassing locaties te importeren aan de hand van een CSV-bestand
Er is een voorbeeld bestand toegevoegd aan de bijlage, genoemd 'Template locaties importeren'

STAP 3: kies vervolgens het juiste organisatie onderdeel, importeer het juiste CSV-bestand en voer de gegevens als volgt aan

LET OP!!
- Het moet een CSV-bestand zijn anders importeert het systeem niet
- Het kan zijn dat er bijvoorbeeld 2 locaties zijn die geïmporteerd moeten worden en het sneller is dit handmatig te doen. Indien dit het geval is vergeet dan niet de locatiefactor ook toe te voegen
Bij eerste rij met data voer je de eerste rij met gegevens op, in dit geval 2
Bij kolom met naam van locatie voer je de kolom in waar de locatie zich bevindt
en bij de rest van de adresgegevens doe je dit op dezelfde manier

STAP 4: Om te checken of de locaties correct zijn geïmporteerd is het zaak naar 'LOCATIES' te gaan en te controleren of er locaties aan zijn toegevoegd, in dit geval wel: