Locaties/gebruikers instellen

Om gebruikers en locaties aan te maken dient er ‘bedrijfsadmin’ toegang te zijn. Inloggen gaat via dezelfde url als het dashboard, namelijk https://app.grip-facility.comDit betreft algemene dashboard settings.

LOCATIE TOEVOEGEN:

1. Ga naar de juiste organisatie (naast het GRIP logo te zien).
Ga naar de juiste organisatie (naast het GRIP logo te zien):

2. Wanneer bij de juiste organisatie, ga dan in het menu naar 'ADMIN' --> 'BEHEER ORGANISATIE':

3. Om een locatie toe te voegen, ga dan naar het onderdeel 'LOCATIES' en druk op 'LOCATIE TOEVOEGEN':

In het volgende scherm is de locatienaam, straatnaam, nummer en plaats in te vullen. De postcode verschijnt automatisch:

GEBRUIKER TOEVOEGEN:

1. Om een gebruiker toe te voegen ga dan naar het onderdeel 'GEBRUIKERS' (onderin) en druk op 'GEBRUIKER TOEVOEGEN'

Vervolgens is er een naam en e-mailadres in te vullen. Na het drukken op 'GEBRUIKER AANMAKEN' zal er een automatische mail verstuurd worden naar de gebruiker met inloggegevens:

2. Het is vervolgens mogelijk om locaties aan te passen waar een gebruiker recht op heeft, hetzelfde geldt voor KPI's en de rol
Dit is achteraf ook aan te passen via dit scherm. Klik nu op 'LOCATIES' of KPI's indien dit gewijzigd moet worden:

3. Om DKS instellingen aan te passen ga je naar APPS --> DKS en vervolgens instellingen/gebruikersrechten

Vervolgens kom je in het menu om de instellingen/gebruikersrechten van de DKS aan te passen:
Instellingen zijn als volg in te stellen:
  1. ELEMENTEN TELLEN OF NIETBij het tellen van elementen zal er per ruimte gevraagd worden om het aantal elementen in te vullen. Het kan ook uit blijven staan, dan gaat het systeem uit van een gemiddelde van het aantal beschikbare elementen bij de database.
  2. LOCATIES: Er is per locatie in te stellen of deze zichtbaar moet zijn in de DKS app of niet. Als je een locatie blauw, is deze aangevinkt.
  3. VRAGEN: Alle vragen zijn te selecteren. Staat een bepaalde vraag er niet bij? Stuur een bericht naar support@grip-facility.com.
  4. ELEMENTEN: bepaal welke elementen uit de database zichtbaar moeten worden in de app. Wanneer een element blauw is, dan is deze niet zichtbaar in de app. Selecteer dus wat niet zichtbaar moet zijn.
  5. GEBRUIKERS: Indien een gebruiker toegang moet krijgen tot de app, selecteer die persoon dan blauw in het systeem