Organisatie beheer - instellingen

Onder het beheer van de organisatie vallen twee elementen:

1. De organisatie instellingen
2. De leveranciers

De overige elementen (gebruikers, locaties/regio's, kpi's, hebben hun eigen beheer en hier zijn ook instructies voor gemaakt)

De organisatie instellingen
Om de organisatie instellingen te wijzigen zoals naam, adresgegevens etc dien je op de knop 'WIJZIGEN' te klikken rechts naast DEMO BEDRIJF

Eenmaal in het menu kunnen de volgende gegevens worden aangepast:

De leveranciers
Als we een leverancier willen toevoegen speekt dit voor zich, namelijk de grote button 'leverancier toevoegen' drukken. Maar het spreekt niet voor zich dat de gewenste leverancier hier al tussen staat, dit doe je op de volgende manier

1. Ga naar de betreffende leverancier die gekoppeld dient te worden aan de organisatie (in de zoekbalk bovenin)

2. Ga naar 'admin' --> 'organisatiebeheer' en klik vervolgens weer op 'wijzigen'

3. selecteer bij 'bedrijfstype' 'leverancier'

4. Druk vervolgens op opslaan en als we nu de leverancier willen toevoegen aan de organisatie gaan we terug naar de betreffende organisatie en kan deze nu gekoppeld worden