Ruimtestaat importeren lukt niet vanwege foutmelding hoe los ik dat op ?

Ruimtestaat importeren lukt niet vanwege foutmelding hoe los ik dat op ?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de kosten niet zichtbaar zijn in de "Bekijk Kosten" sectie. Hier zijn de meest voorkomende oorzaken:

• Onzichtbare regels in CSV-bestand: Het systeem kan onzichtbare regels detecteren, wat vaak resulteert in een foutmelding zoals 'Regel 4: Veld frequentie is verplicht'. Dit probleem kan worden opgelost door de gegevens te kopiëren en in een nieuw CSV-bestand te plakken.
  • Ontbrekende FREQUENTIE of ruimtesoort in prestatienorm: Het kan zijn dat de opgegeven ruimtecategorie of frequentie niet overeenkomt met de prestatienormen in het systeem. In dat geval moeten de FREQUENTIE of ruimtecategorieën worden toegevoegd of aangepast in het systeem. Het is ook mogelijk om het ruimtestaatbestand aan te passen volgens de huidige prestatienormen in het systeem.
  • Ontbrekende waarde in FREQUENTIE: Zorg ervoor dat er altijd een cijfer wordt ingevuld in het veld FREQUENTIE, zelfs als deze geen waarde heeft. Het veld mag niet leeg blijven.
Controleer deze mogelijke oorzaken om te achterhalen waarom de kosten niet zichtbaar zijn in de "Bekijk Kosten" sectie. Zo niet, kunt u altijd contact met ons opnemen.