Sjablonen toevoegen

ja dit is een start van dit artikel. ik weet niet als er fouten tussen zitten, als er fouten tussen zitten. kunnen jullie het verbeteren. ik hoor graag van jullie feedback.

Om toegang te krijgen tot de belevingsmetingssjablonen op het dashboard, volgt u eenvoudigweg deze stappen:

1. Ga naar het dashboard.
  2. Navigeer naar het tabblad 'Apps' in het dashboard.
  3. Zoek en klik op de optie 'Audits' in het apps-menu.
  4. Eenmaal op de auditspagina, scrolt u naar beneden tot u de sectie 'Sjablonen' bereikt.
  5. Klik op de optie 'Belevingsmeting' in de sjablonensectie.

Door deze stappen te volgen, krijgt u direct toegang tot de belevingsmetingssjablonen op het
dashboard. Hier kun u vervolgens het gewenste sjabloon selecteren of aanmaken voor meting.
Hier kunt u vervolgens het gewenste sjabloon selecteren of aanmaken voor meting

Zodra u op de belevingsmetingssjabloon hebt geklikt, verschijnt het volgende scherm op uw scherm.

Hier kunt u uw gegevens invullen en heeft u de optie om een van de twee sjablonen te gebruiken:

1. Nieuwe sjabloon: Maak een nieuwe sjabloon aan.
  2. Koppel met een bestandssjabloon: Link de sjabloon met een bestaand bestand.

Na het aanmaken van het sjabloon is het van toepassing om een hoofdstuk of vraag  aan het sjabloon te koppelen, eerst behandelen we een hoofdstuk.

• Titel: Geef uw audit een titel
  • Gewicht: Geef aan hoe belangrijk de audit is. Bij het gewicht is het zo dat als dit 2 is het 2x zwaarder meetelt dan bij een hoofdstuk die het gewicht 0 heeft)
  • Norm: Stel de gewenste norm in die moet worden behaald (bijvoorbeeld een minimumscore van zes voor een voldoende)
  • Beschrijving: U kunt een beschrijving toevoegen als u dat wilt

Nadat we een hoofdstuk hebben toegevoegd kunnen we ook nog een vraag toevoegen

De volgende gegevens worden dan zichtbaar:

• Uw vraag: Formuleer de vraag die beoordeeld moet worden.
  • Antwoord: Geef aan hoe de vraag beantwoord moet worden (bijvoorbeeld een gesloten of open vraag).
  • Hoofdstuk: Selecteer het hoofdstuk waarin de vraag moet worden geplaatst.
  • Knock-out: Optioneel kunt u een percentage aangeven. Als de meting onder dit percentage valt, wordt er automatisch een onvoldoende gescoord. (Doormiddel van een knock-out kun je een vraag in de meting zo zwaar laten meetellen dat het de meting kan doen afkeuren. Een voorbeeld: Stel we lopen een meting en zien dat er in de koelkast schimmel is. Van tevoren hebben wij een vraag opgesteld en besloten dat als dit voorkomt het 100% meetelt in de afkeuring van de meting. (dus de knock-out op 100% gezet). De knock-out kun je instellen bij KO SELECTIE. Hier kun je kiezen om de KO-SELECTIE mee te laten tellen op het hoofdstuk, de meting of de gehele audit. (dit is dus de instelling waar het betrekking op moet hebben)
  • KO sectie: zie toelichting hierboven
  • Toelichting: Geef aan of het verplicht is om antwoord te geven op de vraag

Tot slot is er de mogelijkheid een KPI toe te voegen aan het hoofdstuk