1. Het ''klaarzetten'' van een audit op de laptop

hieronder worden de stappen beschreven voor het ''klaarzetten'' van een audit op de laptop

STAP 1: Open op de laptop GRIP door in te loggen via deze link https://app.grip-facility.com Je komt dat op de inlogpagina terecht waar je jouw emailadres en wachtwoord invult

STAP 2: Nadat je op “Inloggen” hebt geklikt kom je op onderstaand Dashboard terecht

STAP 3: Selecteer links boven naast het GRIP logo het juiste project (in dit geval Surfplankgroep). Klik vervolgens rechts boven in de donkerblauwe balk op “Apps”

STAP 4: Er verschijnt nu een lichtblauwe balk met daarin “Audits”
Door hier op te klikken kom je in onderstaand “Audit” scherm

STAP 5: Klik hier op “Nieuwe audit starten” voor het volgende venster

STAP 6: Selecteer hier:
  1. Het sjabloon voor de juiste meting door het uitrolscherm te openen
  2. Geef de audit een titel/naam
  3. Geef de datum aan waarop je de audit gaat uitvoeren
  4. Selecteer de naam van degene die de audit gaat uitvoeren

STAP 7: De audit die gelopen moet worden “staat nu klaar in GRIP”. Gebruik vervolgens je tablet om de audit uit te voeren
Voor het uitvoeren van de audit met behulp van een tablet is een andere instructie beschikbaar: