Niet alle metingen zijn zichtbaar in het dashboard

Dit kan meerdere oorzaken hebben, de meest voorkomende zijn:
  1. Gebruiker heeft geen toegang tot alle (nieuwe) locaties
Indien er tussentijds locaties zijn toegevoegd moet hier ook toegang voor worden gegeven per gebruiker. Dit kan doormiddel naar het dashboard te gaan --> 'gebruikers' --> locaties --> 'selecteer alles' te kiezen:
LET OP!! alleen bedrijfsadministratoren kunnen deze handeling verrichten

1. Gebruiker heeft geen geen toegang tot de betreffende KPI's
Indien een gebruiker geen meting kan inzien kan dit aan de toegang per KPI liggen. Om te controleren of dit zo is dien je te gaan naar --> 'gebruikers' --> 'KPI' --> en te controleren of de gebruiker de KPI kan lezen.
LET OP!! alleen bedrijfsadministratoren kunnen deze handeling verrichten