1b. Plannen van vloeronderhoud

PLANNEN:
Hieronder wordt het proces in stappen beschreven voor het in plannen van vloeronderhoud:

STAP 1: Ga naar 'ALGEMENE INFORMATIE':

STAP 2: Ga vervolgens naar 'OPENSTAANDE VLOERONDERHOUD BEURTEN' onderaan de pagina:
Klik vervolgens op 'BEURT VLOERONDERHOUD AANMAKEN' rechts boven

STAP 3: Nu is het van toepassing een nieuwe vloeronderhoud beurt in te plannen:
- Kies de locatie waar de onderhoud beurt moet worden uitgevoerd, in dit geval (BASJA)
- Voer de omschrijving in, in dit geval (Conserveren vloeronderhoud)
- Kies de opleverdatum, in dit geval (27-04-2022)
- Vul eventueel een opmerking in om het specifieker te maken
- Klik als alle verplichte velden zijn ingevuld op 'VOLGENDE'

STAP 4: Nu is het van toepassing een ruimte te kiezen:
- Hier heb je de keuze uit meerdere soorten ruimtes. In dit geval kiezen we de ruimte 'RESTAURATIEVE RUIMTEN'. Deze ruimtes zijn gebaseerd op de locatie van 'BASJA'
- Klik vervolgens op 'OPSLAAN'

STAP 5: Nu is te zien dat het conserveren van het vloeronderhoud is aangemaakt met de betreffende ruimte (onderin)

STAP 6: Ga nu weer naar 'OPENSTAANDE  VLOERONDERHOUD BEURTEN'
- Nu is het van toepassing om te controleren of de vloeronderhoud beurt is doorgevoerd, in dit geval wel (zie foto)
- Zoals te zien is is de opleverdatum 27-04-2022, zoals wij dat hebben opgegeven
- Indien je nog wil controleren of de ruimte er bij zit kun je op 'CONSERVEREN VLOERONDERHOUD' klikken.

GOEDKEUREN:
Hieronder wordt het proces in stappen beschreven voor het goedkeuren van vloeronderhoud

Stap 1: Nu we het vloeronderhoud hebben gepland is het van toepassing het goed te keuren
- Om vloeronderhoud goed te keuren dien je het aan te maken bij ''NIET-GEFACTUREERD EXTRA WERK'. Nu staat het gepland werk nog bij 'OPENSTAANDE  VLOERONDERHOUD BEURTEN' het is nu van     toepassing he geplande werk te koppelen aan het 'NIET-GEFACTUREERD EXTRA WERK':
- Om dit te realiseren klik je op 'EXTRA WERK AANMAKEN' rechts boven (zie foto)

Stap 2: Vervolgens kom je in het menu om extra werk aan te maken, hier dien je de volgende gegevens aan te houden:
- Bij type kies je in dit geval voor 'OP BASIS VAN VLOERBEURT'
- Bij omschrijving kies je het geen dat gedaan moet worden, in dit geval 'CONSERVEREN VLOERONDERHOUD'
- PO nummer in niet verplicht, dit kan eventueel worden ingevuld om het specifieker te maken
- De categorie is in dit geval 'VLOERONDERHOUD'
- De vloerbeurt is het geen wat we eerder hebben aangemaakt (gepland). Hier kies je de juiste vloerbeurt, in dit geval 'CONSERVEREN VLOERONDERHOUD (BASJA)'
- De opleverdatum van het geplande vloeronderhoud is 2022-04-27
- De aanvrager is in dit geval diegene die het extra werk goedgekeurd wil hebben
- Bij opmerking vul je (eventueel) een tekst in om het specifieker te maken
- Vul eventueel een bijlage toe
- Klik tot slot op opslaan

Stap 3: Het aangemaakte extra werk komt nu bij 'NIET-GEFACTUREERD EXTRA WERK TE STAAN':
- Nu is het van toepassing het in te dienen ter goedkeuring
- Klik hiervoor op het aangemaakte niet-gefactureerd extra werk (zie foto)

Stap 4: Om de goedkeurig in te dienen is het van toepassing links onder de foto hem in te dienen:

Stap 5: Nu krijg je de optie om een mail te versturen naar de betreffende leverancier:
- De leverancier krijgt dan een mail met de informatie die in het venster staat (zie foto)
- Indien je dit van toepassing is klik je op 'VERZENDEN', indien dit niet van toepassing is klik je op 'GEEN E-MAIL' versturen

Stap 6: Nu hij is ingediend ter goedkeuring past het systeem dit ook automatisch aan:
- Wanneer de leverancier het niet gefactureerde extra werk ook goedkeurt komt er 'GOEDGEKEURD TE STAAN'
- Indien dit gerealiseerd is hebben beide partijen het vloeronderhoud goedgekeurd