3. Het uitwerken van de audit op de laptop

Voor het uitwerken van de gelopen audit log je in op de GRIP site: https://app.grip-facility.com

Hieronder worden de stappen beschreven voor het uitwerken van de audit op de laptop

STAP 1: Je komt weer op het Dashboard terecht. Klik hier weer op “Apps” gevolgd door “Audits”

STAP 2: Kies in de menubalk de optie “Mijn metingen”

STAP 3: Als het goed is vind je hier je Audit terug die je zojuist via de tablet hebt gesynchroniseerd
Klik achter de meting op het potloodje om je meting aan te passen qua tekst, notities, foto’s e.d.

STAP 4: Je kan nu (waar nodig) de gelopen audit aanpassen qua smileys, een (verplichte) notitie toevoegen of uitwerken, en eventueel een foto toevoegen die op je laptop staat.
Wanneer je alle vragen hebt bewerkt klik je onderaan de pagina op “Opslaan” waarna  je weer terugkomt in het Audit menu.

STAP 5:  Klik in het Audit menu op “Audits en Resultaten” waarna je in onderstaand scherm komt met alle gelopen audits van dit account

6. Zoek in de lijst ''Audits en resultaten'' de audit die je zojuist bewerkt hebt (staat meestal) bovenaan en klik op het pijltje aan de rechter zijde

7. Klik op ''afronden'' aan de rechterzijde van de audit en klik links bovenaan op ''terug naar overzicht''

8. Klik op het ''boekje'' aan de rechterzijde van de audit. In onderstaand scherm wordt de rapportage gegenereerd

9.  Schrijf aan de linker kant in het tekst vak “conclusie” je conclusie, zorg dat het “Detailniveau metingen” (boven de conclusie) altijd op de selectie “Samenvatting en volledige metingen” staat. Klik onder het tekst vak op “wijzigingen in rapportage opslaan” om je conclusie aan de rapportage toe te voegen. Er wordt nu een nieuwe rapportage gegenereerd waaraan jouw conclusie wordt toegevoegd

10. Klik na het genereren van het aangepaste rapport op “volgende stap”.

11.  Zet een vinkje voor de keuze hoe je de rapportage wil opslaan of versturen.
LET OP!!  Selecteer altijd de optie ''sla rapport'' op als KPI en klik op ''afronden'''
Hiermee is de rapportage afgerond en/of opgeslagen en/of verstuurd. Je kan de rapportages altijd terugvinden in het Audit menu onder “Audits en Resultaten” of onder “Mijn metingen''
Mocht de rapportage achteraf toch nog aangepast worden is hier de volgende instructie voor beschikbaar: https://support.grip-facility.com/portal/nl/kb/articles/het-aanpassen-van-een-rapportage-nadat-deze-is-afgerond